Târgu-Mureş: Cum puteţi lua locul lui Moş Crăciun?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mureşenii se pot costuma în Moş Crăciun
Mureşenii se pot costuma în Moş Crăciun

Costumele de Moşi, căciulile roşii şi sacii pentru cadouri sunt la mare căutare în această perioadă. Cu aproximativ 40 de lei puteţi îndeplini visul copiilor de a-l întâlni în carne şi oase pe Moş Crăciun.

Crăciunul este cea mai importantă sărbătoare a românului, la sfârşit de an. Atât latura religioasă a perioadei de sfârşit de decembrie, în care e sărbătorită Naşterea lui Iisus Hristos, cât şi cea păgână, cu obiceiul cadourilor pentru copiii cuminţi, acaparează gândurile tuturor.

În toate casele mureşenilor este aşteptată venirea Moşului, dar dacă nu aveţi posibilitatea să închiriaţi unul, puteţi intra mai simplu în atmosfera Crăciunului, achiziţionând o costumaţie specială.

Atât în magazinele din oraş, cât şi pe internet, costumele de Moş Crăciun sunt la mare căutare, la fel şi „accesoriile”, cum ar fi sacii cu daruri, sau ciorăpeii roşii în care Moşul să pună cadourile pentru micuţi. În hypermarketuri, costumele roşii, din poliester sau acril, costă între 20 şi 30 de lei, având diverse mărimi şi fiind dotate cu barba albă, ataşată de căciuliţă.

Aceleaşi preţuri şi în magazinele de îmbrăcăminte din oraş. „S-au vândut foarte bine aceste costume în ultima perioadă, e şi normal, dat fiind faptul că e sezonul lor. Avem şi costume pentru copii, atât pentru fete, cât şi pentru băieţei, toate la 20 de lei bucata”, ne-a declarat Lucia-Niculina Stupar, vânzătoate la magazinul Lucia, de pe bulevardul 1 Decembrie 1918.

Cei care nu au chef să caute prin magazinele aglomerate, pot opta pentru o comandă de pe internet. Pe www.shopmania.ro un costum premium, din catifea, costă 285 de lei, fiind modelul de lux pentru un Crăciun de vis.

Căciuli cu luminiţe


Accesoriile sunt obligatorii pentru a intra în spiritul de sărbătoare. La Luxor Junior puteţi cumpăra căciuli de Moş cu numai 10 lei, dar pentru pretenţioşi, există şi variante mai scumpe, dar spectaculoase. Astfel, la hypermarketul Real puteţi găsi căciuli cu coarne de ren şi cu instalaţie de beculeţe, la 19,99 lei bucata.

Sacul plin cu daruri este un accesoriu indispensabil pentru orice Moş care se respectă, iar în centrele comerciale, acestea costă 20 de lei (cele simple n.r.) sau 40 de lei (cele decorate cu figurine n.r.). La Animal World, un costumaş de Crăciun pentru căţeluşi costă 60 de lei şi e ideal pentru plimbările în zăpadă cu patrupedul, în spiritul Crăciunului.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite