Târgu-Mureş: Ce pot face mureşenii în Weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ca de fiecare dată Adevărul de Seară vă prezintă evenimentele de la care nu trebuie să lipsiţi în acest sfârşit de săptămână.

Lecţie de muzică

Melomanii care vor să acumuleze mai multe cunoştinţe muzicale sunt aşteptaţi diseară de la ora 17.00 la Filarmonica de Stat, unde vor avea parte de o lecţie de muzică susţinută de artistul Erich Turk. Tema lecţiei de muzică va fi „Clavecinul şi orga”.

DJ Breky în Avi Cola

Amatorii de house, techno şi deep-house sunt aşteptaţi diseară de la ora 22.00 în clubul mureşean Avi Cola, unde vor putea dansa până dimineaţă pe muzica mixată de DJ Breky. Până la miezul nopţii intrarea va fi liberă, iar apoi va costa 10 lei.

Petrecere „selectă”

Petrecăreţii mureşeni sunt aşteptaţi sâmbătă seara de la ora 22.00 în clubul mureşean Select Boutique Club, unde DJ-ul serii le-a pregătit un „cokctail” de muzică retro, R&B  şi muzică nouă. Cei care vor să-şi rezerve masă pot suna la telefon 0756.735.328.

Concert rock în Cetate

Iubitorii de muzică rock sunt aşteptaţi duminică de la ora 20.00 în Bastionul Dogarilor din Cetatea Medievală, unde vor avea parte de un concert susţinut de trupa „Nişte băieţi”. În deschidere atmosfera va fi încălzită de mureşenii de la Andărcavăr Bend. Biletul de intrare este 10 lei.

Viespea verde la Cinema Arta

Cinefilii mureşeni sunt aşteptaţi diseară la cinema Arta, pentru a viziona filmul de acţiune „Viespea verde”. Pelicula îi are în distribuţie pe Cameron Diaz , Seth Rogen şi Christoph Waltz şi prezintă povestea unui magnat media din Los Angeles, care începe să lupte împotriva tâlharilor şi a lumii interlope degizat într-o viespe verde. Dacă va reuşi eruol tot ceea ce şi-a propus, aflaţi de la orele 17.00 şi 20.00. Biletul de intrare la film costă 8 lei.


Petrecere de Dragobete în „Aristocrat”

Mureşenii sunt invitaţisâmbătă de la ora 22.00 în clubul Aristocrat din Sighişoara, unde vor avea parte de numeroase surprize la petrecerea „Saturday Kiss Fever”.  Astfel, intrarea va fi liberă până la ora 1 noaptea pentru bărbaţi, iar pentru doamne şi domnişoare pe tot parcursul serii. De asemenea, băutura va avea preţuri reduse, iar DJ-ul garantează o atmosferă incendiară. Cu ocazia Dragobetelor organizatorii le-au pregătit petrecăreţilor numeroase concursuri cu premii.

Petrecere la piscină

Iubăreţii mureşeni sunt aşteptaţi diseară de la ora 21.00 la Aqua Rock Spa unde vor avea parte de o mega petrecere organizată de echipa Studcard Mureş. Petrecăreţii se vor putea relaxa în jacuzzi, la saune sau vor putea înota în piscina complexului. Atmosfera va fi asigurată de mai mulţi DJ-ei locali. Intrarea costă 20 lei, iar pentru posesorii de Studcard doar 15 lei. Distracţia va continua până dimineaţa.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite