Târgu-Mureş: A murit lovit de tren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicii n-au mai putut face nimic pentru pacient
Medicii n-au mai putut face nimic pentru pacient

Un bărbat în vârstă de aproximativ 72 de ani a decedat, după ce a fost lovit de un tren.

Bărbatul se afla pe bicicletă şi intenţiona să treacă calea ferată, în timp ce trenul Tîrgu-Mureş-Braşov l-a izbit, producându-i grave leziuni traumatice şi, implicit, decesul.

Martorii au susţinut că au auzit doar o bubuitură, au văzut trenul oprit pentru două, trei minute şi mai apoi, pe biciclist căzut pe jos.
 
Kiss Laszlo, care era în zonă la momentul respectiv, a declarat că era pe trecerea de pietoni, când a văzut că se opreşte trenul. “Pe cineva sigur l-a lovit trenul că nu are voie să oprească. Cum am trecut, am văzut că un domn de 50 de ani, maxim, era lovit şi căzut”, a precizat acesta.

Koszak Levente este muncitorul de la spital, care a văzut totul şi a sunat la SMURD. “Am auzit o bubuitură mare şi dânsul era căzut de la bicicletă, am sunat la ambulanţă,ei au venit în trei minute au fost aici.”, a spus acesta.

A decedat la scurt timp de la accident, la UPU Mureş

La sosirea echipajelor de salvare SMURD, biciclistul încă mai mişca. I-a fost acordat primul ajutor, după care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe-SMURD.

“Am intervenit la un pacient care prezenta politraumatism produs în urma unui accident feroviar, era un biciclist lovit de tren. Când l-am preluat noi, pacientul era în stare gravă, cu traumatism cranio-cerebral mediu, cu traumatism toracic sever, cu luare de aer în plămânul stâng, care a necesitat manevre severe de resuscitare, protezare respiratorie, drenarea acelei cantităţi de aer din plămânul stâng.”, a declarat Csilag Bogdan, medic primar SMURD Târgu-Mureş. Bărbatul însă n-a mai rezistat şi a decedat.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite