Târgu-Mureş: A murit asfixiat la locul de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedie la fabrica de mobilă MOBEX din Târgu-Mureş, după ce un tânăr de 31 de ani a murit axfixiat cu praf de rumeguş şi CO2 în timp ce încerca să cureţe o intalaţie. Bărbatul era căsătorit şi avea un copil. 


Szocs Levente, de 31 de ani din Târgu-Mureş lucra ca muncitor necalificat la fabrica de mobilă MOBEX din Târgu-Mureş. Ieri dimineaţă, în jurul orei 8.00 bărbatul a încercat să verifice tubulatura de alimentare a cetralei de rumeguş, dar s-a întoxicat cu CO2 şi praf de rumeguş, decedând pe loc.

"Angajatul a urcat pe buncărul de rumeguş şi a încercat să spargă podul de rumeşuş, fără a-şi pune centura de siguranţă. A căzut apoi în podul de rumeguş şi s-a asfixiat", a precizat Stanca Biro, purtător de cuvânt al ITM Mureş.

Cadavrul bărbatului a fost descoperit de colegi după circa două ore. "Poliţia municipiului Tîrgu Mureş a fost sesizată despre faptul că la o societate comercială din aceeaşi localitate a avut loc un accident de muncă soldat cu victimă. Cadavrul a fost înaintat IML Târgu-Mureş, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.Cercetările sunt continuate de lucrătorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş",a precizat Livia Popa, purttător de cuvânt al IPJ Mureş.

Potrivit reprezentanţilor ITM Mureş, anul acesta s-au înregistrat două accidente de muncă mortale.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite