Târgu-Mureş: Peste 40 de mureşeni păcăliţi de un harghitean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 40 de mureşeni au fost păcăliţi de un individ din oraşul Gheorgheni, judeţul Harghita. Aceştia visau la un loc de muncă în Germania, au plătit nişte taxe, dar individul le-a luat banii şi a dispărut.

Oamenii au găsit în Sovata o serie de afişe care anunţau locuri de muncă în Germania, plătite cu salarii între 1.500 şi 2.000 de euro. Bucuroşii de ofertă au sunat la numărul de contact indicat, iar un bărbat din Harghita le-a promis să le va facilita plecarea în schimbul a 250 de lei de persoană, bani necesari pentru transport.

Plecarea în străinătate a fost stabilită pentru miercuri 20 ianuarie, dar individul şi autocarul care trebuia să-i transporte nu a venit la locul de întâlnire. Supăraţi oamenii au alertat poliţia.

"Circa 20 de persoane au depus ieri plângere la Poliţia Sovata, iar din primele cercetări a fost identificat un suspect din oraşul Gheorgheni, judeţul Harghita, care este cercetat în prezent în stare de libertate", a precizat Livia Popa, purtător de cuvânt al IPJ Mureş.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite