Târgu-Mureş: A lovit doi pietoni apoi a fugit de la locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pietonii au fost răniţi grav fiind transportaţi de urgenţă la spital foto Arhivă
Pietonii au fost răniţi grav fiind transportaţi de urgenţă la spital foto Arhivă

Poliţiştii mureşeni au reuşit să-ş identifice pe şoferul care aîn dimineaţa zilei de 1 Decembrie a accidentat grav doi pietoni apoi a fugit de la locul faptei.

Accidentul s-a produs de Ziua Naţională în municipiul Reghin, când doi pietoni de 27 şi 29 de ani, care circulau neregulamentar pe partea dreaptă a drumului, fără a purta vestă reflectorizantă pe timp de noapte, au fost loviţi de un autoturism.  După impact şoferul vinovat a părăsit partea carosabilă intrând pe un teren viran, oprindu-se în gardul unui imobil, după care a dispărut de la locul faptei. În urma accidentului rutier victimele au fost transportate la Spitalul municipal Reghin, unde li s-au acordat îngrijiri medicale.

În urma activităţilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Biroului Rutier de la Poliţia municipiului Reghin, şoferul a fost identificat. "Acesta este un tânăr de 29 de ani din Reghin, căruia i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de "conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule” şi „ părăsirea locului accidentului fără încredinţarea organelor de poliţie”, totodată fiind emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, ulterior urmând a fi prezentat  Judecătoriei Reghin cu propunere de arestare preventivă", a precizat Livia Popa, purtător de cuvânt al IPJ Mureş.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite