Târgu-Mureş: Noi centre de informare pentru obţinerea cetăţeniei maghiare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Localnicii din Sighişoara, Fântânele, Sovata, dar şi din localităţile învecinate vor afla mai uşor informaţii despre obţinerea cetăţeniei maghiare, deoarece în aceste zone Partidul Civic Maghiar va deschide Birouri de Cetăţenie.

Astăzi PCM deschide astfel de birouri la Sighişoara, dar şi în Târgu-Secuiesc, Miercurea Ciuc şi în Odorheiu Secuiesc.

„Astăzi deschidem un birou la Sighişoara, pe 23 februarie la Fântânele, iar pe 25 februarie la Sovata. Biroul de la Sighişoara va avea doi funcţionari, care vor prelua actele localnicilor ce vor dori să obţină cetăţenia maghiară. Procesarea dosarelor este gratuiră, singurul cost este pentru traducerea în limba maghiară a documentelor”, a precizat Asztalos Ludovic, directorul adjunct al biroului sighişorean.

Biroul de la Sighişoara este deschis în curtea fostei Case de pionieri, iar Orarul de funcţionare va fi de la 10.00 la 18.00. Biroul din Fântânele va funcţiona în Casa de Cultură, iar cel din Sovata la Centrul Educaţional Teleki.

Centrul pentru Democraţie, deschis de Consiliul Naţional al Maghiarilor din Transilvania la Târgu-Mureş a primit până în prezent 1.160 de cereri pentru accordarea cetăţeniei maghiare, procesând 767 de dosare.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite