Târgu-Mureş: A furat o maşină, deşi nu avea permis auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 21 de ani din Târgu Mureş a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce poliţiştii l-au găsit la volanul unui autoturism furat, deşi nu avea permis de conducere.


Ofiţerul de serviciu de la Poliţia municipiului Târgu Mureş a fost sesizat aseară de un bărbat din Reghin că i-a dispărut autoturismul parcat pe strada Cutezanţei din municipiu. La faţa locului s-a deplasat o echipă de la Serviciul de Investigaţii Criminale - Compartimentul Trafic şi Furturi Auto, concomitent fiind declanşată o acţiune de căutare a maşinii.

În scurt timp, poliţiştii au reţinut un tânăr de 21 de ani, din Târgu-Mureş, care conducea maşina furată pe Drumul Judeţean 142. "Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Instanţei cu propunere de arestare preventivă.Autoturismul a fost recuperat şi predat păgubitului", a precizat Livia Popa. purtătorul de cuvânt al IPJ Mureş.

În cauză cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale - Compartimentul Trafic şi Furturi Auto, pentru furt calificat şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără permis de conducere. 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite