Târgu-Mureş: La furat de cablu telefonic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii mureşeni au prins în flagrant patru tineri care sustrăgeau cablu telefonic, pentr a-l vinde apoi la fier vechi. Primii doi hoţi furau cablul de pe stâlpi, iar ceilalţi doi, din pământ.

Primii doi hoţi sunt din Luduş, au 22 şi 35 de ani şi au fost surprinşi de poliţişti în timp ce tăiau cablu telefonic dezafectat de pe nouă stâlpi. "Cei doi au tăiat sârma din oţel şi au  adunat-o colac cu intenţia de a o transporta la un centru de achiziţie a fierului vechi. Sârma ce cântărea 320 de kg, cu o valoare de 217 lei a fost recuperată în totalitate. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiteri infracţiunii de furt calificat cu măsuri legale prin Parchet",  aprecizat Livia Popa, purtător de cuvânt al IPJ Mureş.

Ceilalţi doi hoţi prinşi de poliţişti au 16 şi 18 ani şi sunt din Sângeorgiu de Pădure. "Ei au fost surprinşi în timp ce săpau, încercând să scoată din pământ un cablu electric din cupru, izolat, având lungimea decupată de 10 m, neracordat la reţea. În cauză se efectuează cercetări faţă de cei doi suspecţi în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat", a mai precizat Livia Popa.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite