Târgu-Mureş: Unde ne distrăm în acest week-end?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Codidianul Adevărul de Seară vă prezintă oferta teatrelor şi cluburilor din oraş pentru acest week-end.

Vineri

DelaHoya Warm-up Party Tour 2010  în club Avi Cola

Amatorii de distracţie sunt invitaţi în această seară de la ora 23.00 în clubul Avi Cola la o petrecere incendiară din cadrul Delahoya Warm-up Tour 2010. Pentru numai 10 lei, cât costă un bilet de intrare, mureşenii pot uita pentru câteva ore de stresul cotidian pentru a dansa pe ritmuri de house. Vor mixa în această seară Horace Dan D şi Just D’Light. Cum de la nici o petrecere nu poate lipsi băutura, clubul Avi Cola pune la dispoziţie o variată gamă de cocktailuri.

Vineri

Concert în Club Apollo

Mureşenii sunt aşteptaţi diseară de la ora 22.00 în club Apollo la un concert susţinut de DJ Rosso Bruno şi Simona. Biletul costă 4 lei.

Sâmbătă

"Eu când vreau să fluier, fluier" la cinema Arta

Cinefilii care apreciază filmele româneşti de calitate sunt aşteptaţi la cinema Arta, unde rulează pelicula semnată de Florin Şerban, "Eu când vreau să fluier, fluier". Orele de difuzare sunt 16.30,19.00 şi 21.30 . Biletul costă 8 lei sau 6 lei cu reducere.

Duminică

Invitaţie la Filarmonică

Melomanii sunt aşteptaţi duminică, de la ora 19.00, la Sala Mare a Palatului Culturii la „Concertul tinerelor talente târgumureşene“. Artiştii filarmonicii vor interpreta lucrări de Mozart, Haydn sau Beethoven.

Duminică

One man show la Teatru 74

Iubitorii de teatru vor avea ocazia să-l vadă, de la ora 19.00, pe actorul Cătălin Mândru în rolul lui Cyrano de Bergerac. Spectacolul este un one man show plin de umor. Biletul costă 20 de lei, sau 15 lei pentru elevi şi studenţi.

Duminică

Hi-Jack cântă în Office

Iubitorii de muzică live sunt aşteptaţi duminică seară în clubul The Office, unde, de la ora 21.00 va avea loc concertul trupei locale Hi-Jack. Membrii trupei vă vor încânta cu mai multe cover-uri după piese celebre din repetroriul internaţional. C.S.

Duminică

Spectacol la Naţional

Iubitorii de teatru sunt aşteptaţi, de la ora 17.00, la Sala Mare a Teatrului Naţional la spectacolul „Şi fluturii sunt liberi“ de Leonard Gershe. Din distribuţie fac parte Stanca Jabenişan, Sergiu Marocico, Rodica Baghiu şi Rareş Budileanu.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite