Târgu-Mureş: Fără alcool şi droguri la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Controalele încep de astăzi foto Arhivă
Controalele încep de astăzi foto Arhivă

Începând de astăzi, şoferii care nu se pot abţine de la un pahar de alcool înainte de a urca la volan ar putea avea suprize în trafic.

 La fel şi cei care îşi găsesc alinarea în droguri, iar apoi se încumetă să urce în maşină. Coordonaţi de poliţişti europeni, poliţiştii mureşeni vor demara acţiuni de anvergură pe şoselele din judeţ.

Sub genericul „Alcool- Droguri“, acţiunea este pusă la cale de Organizaţia  Europeană a Poliţiei Rutiere Tispol. Poliţiştii au ajuns la concluzia că cele mai multe accidente rutiere au la bază neatenţia şi lipsa de concentrare în trafic, datorată, în primul rând ,consumului de alcool sau droguri. Mulţi tineri după ce fumează etnobotanice urcă fără teamă la volan, iar consecinţele sunt dezastruoase.

De aceea poliţiştii vor fi prezenţi peste tot, vor verifica la sânge conducătorilor auto şi sunt decişi să împartă amenzi usturătoare celor care se încumetă să urce la volan după ce au consumat substanţe periculoase.  În plus, şoferii care întrec măsura la alcool sau droguri se vor trezi şi fără permis de conducere şi dosare penale.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite