Târgu-Mureş: Una din fetele abuzate la Miercurea Nirajului ameninţă că se sinucide

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Felele au rupt tăcerea şi au povestit prin ce au trecut foto: bihon.ro
Felele au rupt tăcerea şi au povestit prin ce au trecut foto: bihon.ro

Una dintre fetele care locuieşte în casa de tip familial din Miercurea Nirajului ameninţă că se va sinucide, pentru că nu mai poate suporta tratamentul administrat de părinţii sociali. Declaraţia minorei a fost filmată de un amic şi trimisă reprezentanţilor Direcţiei pentru Protecţia Copiilor.

În filmuleţ, fata mărturiseşte că tatăl social, Tokes Levente, o bate frecvent şi vine beat acasă, iar la final spune că nu mai suportă tratamentul la care este supusă şi că vrea să se spânzure.

Ameninţările fetei au intrat în atenţia Direcţiei pentru Protecţia Copilului, iar aceasta a fost consultată de un medic specialist.

"Fetiţa a fost dusă la consult şi nu este atât de grav încât să fie internată în spital. A fost consultată şi i se va administra tratamentul prescris de medicul specialist. Se află acum sub supravegherea cuplului parental şi a instructorului de educaţie", a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC Mureş, Doru Constantin, citat de citynews.ro.

Ancheta în cazul de la Miercurea Nirajului va fi finalizată săptămâna viitoare. De asemenea, Liga Pro Europa a demarat o anchetă paralelă în acest caz.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite