Târgu-Mureş: Zi lungă de "muncă" pentru hoţii mureşeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi tineri au fost arestaţi
Cei doi tineri au fost arestaţi

Poliţiştii mureşeni au avut ieri mult de "furcă" cu hoţii din judeţ. Din fericire trei tentative de furt au eşuat. 

La orele 16,30, ofiţerul de serviciu de la Poliţia municipiului Tg.Mureş, a fost sesizat prin Dispeceratul 112, cu privire la faptul că pe strada Ciucaş la intrarea într-un bloc, unei femei i-a fost sustrasă o plasă.

În urma activităţilor desfăşurate în teren şi pe baza semnalmentelor oferite de victimă, a fost identificat un suspect de 15 ani domiciliat în Ceuaşu de Cîmpie, judeţul Mureş. Prejudiciul a fost recuperat, fiind restituit persoanei vătămate. La aceeaşi oră,

lucrătorii Postului de Poliţie  Eremitu au surprins doi indivizi care cu ajutorul unor echipamente de debitare prin ardere, tăiau şi sustrăgeau cale ferată îngustă.

Suspecţii - B.C. de 20 ani domiciliat în localitatea Bălan, judeţul Harghita şi B.T. de 26 ani din Miercurea-Ciuc, judeţul Harghita - au fost reţinuţi în arestul I.P.J. Mureş pentru o perioadă de 24 ore.

Două ore mai târziu, o patrula mixtă de siguranţă publică, a fost dirijată de către ofiţerul de serviciu de la Poliţia municipiului Tg.Mureş să se deplaseze pe strada Predeal, întrucât un individ suspect a intrat într-o anexă a unei societăţi, fiind blocat acolo de  către un angajat care l-a observat şi-l reţine până la sosirea echipajului.

La faţa locului, a fost identificat un suspect de 30 ani, domiciliat în comuna Band, judeţul Mureş - din cercetări reieşind faptul că bărbatul s-a deplasat pe strada Predeal unde funcţionează o societate comercială, a intrat într-o anexă a societăţii, prin escaladarea unei porţi din lemn, cu intenţia de a sustrage diferite bunuri.

Bărbatului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşiri infracţiunii de Tentativă la furt. 

calificat

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite