Târgu-Mureş: Vinerea neagră pentru şoferii grăbiţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au oprit tot ce nu circula regulamentar
Poliţiştii au oprit tot ce nu circula regulamentar

Poliţiştii de la circulaţie au oraganizat astăzi o acţiune de proporţii pe străzile din Târgu-Mureş pentru a-i detecta pe cei care încalcă regulile de circulaţie.

„Este vorba de o acţiune mai amplă prin care vrem să depistăm şi să combatem cauzele care duc la producerea de accidente grave şi mă refer aici la viteza excesivă şi la nepurtarea centurii de siguranţă" a declarat comisarul Marcel Grama, şeful Poliţiei Rutiere Mureş.

Şoferii au fost luaţi ca din oală

Acţiunea poliţiştilor a fost demarată încă de la primele ore ale dimineţii. Radarele au intrat în funcţiune iar echipajele de poliţie au oprit tot ce circula peste viteza legală. „M-au oprit că aveam 67 la oră. 67, spuneţi şi dumneavoastră. La viteza asta nici nu pot să-i dau a patra la maşină. Şi acuma întârzii şi la servici. Ar trebui schimbată cumva legea asta pentru că aşa nu se poate circula" a declarat un şofer care a preferat să rămână sub anonimat. Cu toate acestea legea este legea aşa că toţi cei opriţi s-au ales cu amenzi. Puţini au fost cei care au scăpat doar cu avertisment.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite