Târgu-Mureş: Victorie norocoasă contra Stelei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschet Club Mureş a reuşit să învingă aseară echipa CS Steaua în cadrul etapei cu numărul cinci din divizia A la baschet

Mureşenii au umplut până la refuz Polivalenta din Târgu-Mureş pentru a vedea un spectacol sportiv de excepţie. Şi au avut ce vedea. Jucătorii nu s-au ferit de efort şi au luptat până la epuizare într-o partidă extrem de echilibrată. Tot suporterii au fost cei care au împins echipa către victorie în penultima secundă a meciului când Liviu Dumitru a aruncat şi a marcat un coş de trei puncte închizând tabela cu 81 la 79. „A fost coşul echipei, am luptat împreună, şi nu puteam pierde din nou în ultima secundă.A fost victoria colectivului, avem o echipă frumoasă şi un public minunat." a declarat la final jucătorul. Contribuţia publicului a fost recunoscută şi de către ceilalţi jucători.
„A trebuit să luptăm până la epuizare cu o echipă extrem de puternică, dar ne-au ajutat enorm suporterii. Avem un colectiv unit, iubesc această echipă, îmi place să joc pentru aceşti fani" , a spus şi Jason Forte. Bucuros de victorie, antrenorul Déri Csaban s-a arătat deranjat de faptul că bucureştenii au aruncat la coş în ultima secundă.„La time-out le-am spus să schimbe omul la timp, dar n-au făcut-o. Oare ce s-ar fi întâmplat dacă adversarii marcau" - s-a întrebat retoric tehnicianul.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos: 

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite