Târgu-Mureş: Victorie concludentă a FCM-ului în amicalul de la Reghin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Municipal Târgu-Mureş a învins ieri cu scorul de 5-1 (2-0 la pauză n.r.) formaţia de Liga a III-a Unirea Ungheni, într-un meci amical disputat pe stadionul “Metalul” din Reghin.

Golurile echipei din Târgu-Mureş au fost marcate de Vârtic (minutul 20), Bitiş (minutul 40- din lovitură de la 11 metri), Dan (minutul 60), Vancea (minutul 62-din lovitură de la 11 metri) şi Moldovan (minutul 83). Antrenorul Adrian Falub i-a folosit în prima parte pe: Şteţca- Cr. Pop, Martin, Balău, Vârtic- Bitiş, Carlos, Onicaş, Roman- Edu, Câmpean. La reluare au intrat: Ramos- Raduţoiu, Nikolic, Moldovan, Topic- Gheţi, Stângă, Dan, Sfârlea- Stere, Vancea.

Partida a fost un bun prilej pentru conducerea tehnică a FCM-ului de a se edifica în privinţa noilor veniţi şi de a încerca scheme de aşezare tactică în faţa unui adversar destul de incomod.

Urmatorul meci-test al “municipalilor” va avea loc sâmbătă, tot la Reghin, în compania Unirii Alba Iulia (retrogradata din Liga I), un joc în care este de aşteptat ca antrenorul Adrian Falub să folosească o formulă apropiată celei cu care va înfrunta pe FC Braşov la debutul FCM-ului în Liga I.


Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite