Târgu-Mureş: Valentin Precup nu mai este consilier local

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Valentin Precup nu mai este consilier local! Aceasta este hotărârea definitivă şi irevocabilă a Tribunalului Mureş. Cel care a solicitat eliberarea din funcţia de consilier local a lui Valentin Precup a fost PSD Mureş, care a atacat în instanţă hotărîrea Consiliului Local Târgu-Mureş din data de 31 martie.

Conform acesteia, Valentin Precup era numit în funcţia de consilier local, deşi în acel moment el nu mai avea susţinere politică a partidului pe care îl reprezenta. Conducerea social-democraţilor a iniţiat demersurile în instanţă, deoarece susţin reprezentanţii PSD , Valentin Precup nu era persoana potrivită să reprezinte formaţiunea în Consiliul Local.


Neînţelegerile dintre Valentin Precup şi conducerea PSD Mureş au început acum trei luni. Primarul Dorin Florea a iniţiat atunci un proiect de hotărîre care îi conferea dreptul lui Valentin Precup să ocupe funcţia de consiler local în locul celui care a demisionat. În luna martie, şefii PSD au trimis primarului un comunicat în care şi-au exprimat dorinţa de a numi o altă persoană în locul lui Valentin Precup. La prima şedinţă a Consiliului Local, acesta a fost numit, iar pesediştii l-au exclus imediat din partid şi au acţionat în instanţă.


PSD îl susţineîn continuare pe Octavian Molodovan. Decizia Tribunalului nu mai poate fi discutată şi rămâne definitivă.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite