Târgu-Mureş: Ultima ora: E-ON taie din nou gazul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania furnizoare de apă caldă şi căldură a oraşului, Energomur, a acumulat din nou datorii către E-ON Gaz. Drept Urmare aceştia din urmă au trecut din nou la sistarea gazului.

Deoarece Energomur nu a achitat contravaloarea facturii de gaze naturale pentru luna iunie a.c., E.ON Gaz România a fost nevoită să sisteze furnizarea gazelor naturale către această societate.

E.ON Gaz Romania a solicitat în mod repetat plata de către Energomur S.A. a sumei de aproximativ 1,27 milioane de lei, reprezentând contravaloarea facturilor aferente consumului de gaze naturale din luna iunie a.c., care au fost scadente la data de 23 august a.c.

Întrucât Energomur nu a reuşit să respecte prevederile contractului de furnizare a gazelor naturale şi să achite aceste datorii restante, E.ON Gaz România a fost nevoită să demareze sistarea furnizării gazelor naturale către punctele de consum ale societăţii de termoficare.

Punctele de consum ale Energomur S.A. pentru care s-a procedat la sistarea furnizării gazelor naturale incepand cu ziua de 06.09.2010, sunt urmatoarele:  

1. CT Dâmbu Pietros nr. 2, Târgu Mureş, B-dul. 1848 nr. 49

2. CT Unirii , Târgu Mureş, Str. Ştefan Cicio Pop nr. 20

3. CT Budai Nagy Antal, Târgu Mureş, Str. Narciselor nr. 6

4. CT Aleea Carpaţi nr. 3, Târgu Mureş, Aleea Carpaţi nr. 5

5. CT Tudor nr. 8, Târgu Mureş, Str. Banatului nr. 23.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite