Târgu-Mureş: Ucisă de nepotul ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bătrână de 87 de ani din comuna mureşeană Râciu a murit la trei zile după ce nepotul ei, pe care l-a crescut i-a tras trei palme peste faţă. Cu trupul slăbit de bătrâneţe, femeia a căzut şi s-a făcut una cu pământul. Tânărul în vârstă de 28 de ani a fost arestat de poliţişti şi este acum internat la Clinica de Psihiatrie din Târgu-Mureş.

Nimeni nu ştie din ce cauză a început scandalul dintre bunică şi nepot. Cert este că târziu în noapte, tânărul a luat-o la palme pe cea care l-a crescut. A lovit-o de trei ori, dar pentru ca bătrâna cântărea doar 38 de kilograme a fost de-ajuns să se prăbuşească. Bătăuşul a ridicat-o în  pat şi a învelit-o, fără să sufle o vorbă către cei din casă. „ Nu am ştiut ce s-a întâmplat noaptea. A venit copilul şi ne-a spus dimineaţa. Când m-am dus să o văd, era în pat învelită." a declarat fiul bătrânei.

 Degeaba a mai chemat familia  SMURD-ul. Bătrâna a fost transportată de urgenţă la spital, dar a fost prea târziu. A murit în urma unei puternice hemoragii, după ce a stat la Terapie Intensivă trei zile. Legiştii au stabilit şi cauza morţii: „ A avut trei leziuni la nivelul feţei prin lovire directă. Asta i-a produs căderea  şi apoi lovirea de o suprafaţă dură. Asta a dus la o puternică hemoragie. Se întâmplă frecvent astfel de cazuri" a declarat conf.univ.dr. Hecser Laszlo, şeful IML Mureş.

A doua zi după ce şi-a pălmuit bunica, tânărul s-a dus singur la Poliţie şi a povestit cum a lovit-o. Acum nepotul este internat la Psihiatrie pentru expertize. Dacă va fi găsit vinovat tânărul va da seama în faţa legii pentru lovituri cauzatoare de moarte

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite