Târgu-Mureş: UPDATE Haiducii, cei mai buni bucătari
0Juriul celei de-a doua ediţii a Concursului Internaţional de Gătit Poftă bună! - Jó étvágyat! a desemnat câştigătorii.
Mâncărurile gătite de cele zece echipe înscrise în concurs au fost jurizate de Adi Teodorescu, bucătar profesionist şi patron al restaurantului mureşean La Teo, Csani Norbert, bucătar şef la “Bucătăria lui Norbi” şi Pap Peter, managerul evenimentului.
Căştigătorii acestei ediţii sunt:
Locul I - Trupa Haiducii care a pregătit tochitură haiducească
Locul II - A jó LaciBetyár din Ungaria care a gătit tocană de cerb
Locul III - Echipa mureşeană Capri care a gătit Braciole
Lingura de lemn a fost acordată echipei mureşene Ott-a-Helyed care a gătit gulaş unguresc.
Cei mai buni bucătari au primit seturi de veselă şi tacâmuri de bucătărie. Cea mai creativă echipă a primit din partea organizatorilor butelii de vin italian “Dolce Novella”.