Târgu-Mureş: UPDATE: Copil de 13 ani ucis de tată, care şi-a tăiat apoi venele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva minute de nebunie au distrus o familie din Reghin. Un bărbat de 43 de ani şi-a ucis copilul de numai 13 ani apoi s-a sinucis tăindu-şi venele. Cele două cadavre au fost descoperite de fratele victimei care a ajuns ulterior la psihiatrie. Nici mama copilului nu şi-a revenit complet în urma acestor veşti.

Peter Şuteu lucra ca lăcătuş mecanic la IRUM Reghin. În urmă cu aproximativ un an divorţase de soţia sa, Melinda,  cu care avea doi băieţi. În urma procesului, fiecare a primit în custodie câte un copil, mama pe cel mic şi tatăl pe cel mare. Sâmbătă a fost ziua în care cei doi copii au schimbat părinţii aşa că cel mic, Imre a ajuns la locuinţa tatălui său. Nu avea să mai iasă viu de acolo.

Vecinii au descoperit crima

Ieri, vecinii au fost nedumeriţi de faptul că Imre, copilul de 13 ani nu a ieşit afară la joacă aşa că au început să creadă că ceva s-a întâmplat. S-au uitat pe geam din exterior şi au văzut pereţii murdari de sânge. L-au sunat pe fratele cel mare care a venit în fugă la locuinţa tatălui său. A forţat uşa şi a descoperit grozăvia: tatăl său zăcea mort într-o baltă de sânge cu venele tăiate iar alte urme de sânge duceau la etaj unde zăcea mort şi fratele său, înjunghiat. La faţa locului au ajuns poliţiştii şi procurorii care au demarat o anchetă. „Copilul se afla într-o cameră de la etaj cu patru lovituri de cuţit în zona inimii. Cuţitul a fost găsit lângă bărbat care avea tăieturi pe antebraţ, deci îşi tăiase venele. Din câte am aflat noi, bărbatul fusese internat cu ceva probleme psihice şi era foarte violent" a declarat Dan Olteanu, procurorul care investighează acest caz. Gestul tatălui său l-a tulburat profund şi pe băiatul cel mare care a fost internat de urgenţă la psihiatrie la Reghin şi apoi transferat la Târgu-Mureş. Nici Melinda, mama copilului nu şi-a revenit din şoc. „Nu ştiu ce a făcut, a omorât copilul apoi s-a sinucis. Nu ştiu ce a făcut", repeta Melinda.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite