Târgu-Mureş: UPDATE: Blocaj feroviar pe Valea Mureşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cantităţi însemnate de precipitaţii au căzut aseară pe Valea Mureşului. Arborii îngreunaţi de ploaie şi chiciură s-au rupt şi au căzut pe calea ferată.

Drumul feroviar între Topliţa şi Târgu-Mureş a fost astfel blocat. „Primul tren care a rămas blocat a fost trenul intercity 549, Bucureşti-Braşov-Târgu-Mureş. Trenul s-a întors de la Topliţa înapoi la Braşov, de unde călătorii vor lua cel mai probabil microbuze. Ţin să precizez că CFR va deconta biletele călătorilor" a spus Titi Ernestiu, şef CFR Călători Târgu-Mureş.

S-a rupt legătura cu Maramureşul

Un alt tren care nu a mai ajuns la destinaţie a fost trenul 1641, Bucureşti-Sighet. „În această dimineaţă la ora 6.35, trenul Bucureşti- Sighet s-a întors de asemenea la Braşov", a mai spus Titi Ernestiu. Şi returul Sighet-Bucureşti a rămas blocat pe Valea Mureşului la Stânceni. Trenul va circula acum pe o rută ocolitoare. Reprezentanţii CFR Târgu-Mureş nu au putut spune cu exactitate cât de mare este întârzierea celor trei trenuri însă se preconizează că depăşesc 12 ore. La această oră se lucrează încă la tăierea şi debarasarea buştenilor de pe calea ferată.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite