Târgu-Mureş: Trupa Korn vrea prosoape negre la Peninsula

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ca în fiecare an trupele invitate la Festivalul Peninsula pun la dispoziţia organizatorilor o listă cu ceea ce au nevoie atât pe scenă cât şi în spatele acesteia.

Anul acesta cei mai pretenţioşi s-au arătat băieţii de la trupa Korn. „Membrii trupei au cerut prosoape negre atât în spatele scenei cât şi în camera de hotel", a spus Camelia Lepeduş-Sisko, responsabil cu Biroul de Presa al festivalului.

Fructe şi suc de cidru

În ceea ce priveşte mâncarea şi băutura, organizatorii s-au arătat surprinşi de faptul că nu au primit solicitări extravagante. „Artiştii nu îşi doresc nimic ieşit din comun, n-au cerut nici măcar şampanie, ci doar bere , sucuri naturale sau apă plată. Singura băutură mai neobişnuită este sucul de cidru, care a fost cerut de multe trupe, dar pe care reuşim să-l procurăm", a mai spus Camelia Lepeduş-Sisko.

Printre soliştii cu pretenţii culinare se numără artistul britanic Tricky, pionierul muzicii trip-hop, care a predat organizatorilor o listă întreagă de alimente pe care doreşte să le consume. „Tricky se află la o dietă specială bazată pe multe fructe şi legume. Ne-a făcut o listă cu alimentele pe care le poate consuma, iar printre acestea se numără carnea de miel, peşte, pui, dar şi castraveţi, roşii, brocolli, varză, cartofi şi usturoi. Ca şi condimente preferă sarea de mare", a mai precizat Camelia Lepeduş-Sisko.

Alţi artişti au fost preocupaţi mai mult de calitatea efectelor speciale pe care le vor prezenta în faţa publicului. „Trupa Gorillaz Sound System a cerut ca atunci când vor concerta să fie întuneric atât pe scenă cât şi la terasele din jurul acesteia. Motivul ar fi proiecţiile video pe care urmează să le facă, aceştia având la dispoziţie un ecran de 9 metri lungime şi 2,5 metri lăţime", a mai spus Camelia Lepeduş-Sisko.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite