Târgu-Mureş: Stomatologi amendaţi pentru „munca la negru“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şi în stomatologii se munceşte la negru
Şi în stomatologii se munceşte la negru

Trei laboratoare stomatologice din judeţul Mureş au fost amendate de Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM), iar un al patrulea a primit avertisment, în urma depistării unor angajaţi care munceau în cadrul acestora "la negru"

Potrivit şefului ITM Mureş, Angela Boroş, acţiunea de control a fost una comună a inspectorilor mureşeni şi a celor din Sibiu şi Bistriţa.

"A fost o acţiune dispusă de Inspecţia Muncii, cu organele de Poliţie s-a intrat", a spus Boroş.

Potrivit sursei citate, în urma controlului au fost găsite, în laboratoarele stomatologice din judeţ, şapte persoane care munceau fără forme legale.

Ca urmare, trei laboratoare stomatologice din Mureş au fost amendate de ITM cu suma totală de 21.000 de lei, iar un al patrulea a primit avertisment.

În total, au fost verificate 16 unităţi pentru fabricarea de dispozitive, aparate şi instrumente medicale şi stomatologice.

Tot în cadrul unui control tematic, inspectorii de muncă mureşeni au verificat şi 11 societăţi comerciale care prestează servicii de spălătorie auto şi vulcanizare, dar nu au găsit persoane care să muncească fără forme legale transmite Mediafax

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite