Târgu-Mureş: Testaţi viitoarea mireasă la Polivalentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri 22 ianuarie va fi deschisă prima expoziţie de nunţi a anului. “Nunta noastră” va aduce la Polivalentă 48 de firme. 4.000 de mureşeni vor lua parte la şedinţe foto, degustări de meniuri alese, prezentări de modă şi se vor căsători măcar pentru 24 de or.

Sala Sporturilor din Târgu Mureş va găzdui de vineri până duminică a treia ediţie a expoziţiei “Nunta noastră”. Evenimentul este completat cu o serie de seri speciale. Astfel, vineri, cu începere de la ora 16, cuplurile sunt fi invitate la  şedinţe foto şi de grafică. Restaurante importante din oraş au pregătit o expoziţie culinară cu meniuri de nuntă combinată cu degustare de vinuri ce va fi savurată sâmbătă de la ora 10.00. Tot sâmbătă este programată şi o prezentare de rochii de mireasă, rochii de seară şi costume de mire. Show-ul va fi completat cu momente de muzică şi dans. Pentru că machiajul şi coafura, îi întregesc miresei imaginea de prinţesă din ziua nunţii,  stylişti de marcă vor participa la un concursul - demonstraţie de hairstyle şi make-up, duminică, 24 ianuarie, de la ora 11.30. Toate cuplurile vor primi “certificate de miri pentru o zi”.

Mirii anului 2010 care se decid să vină la expoziţie au şansa de a câştiga premii la Tombola vizitatorului: un set de verighete oferite de Bijuteriile Sabion dar şi un weekend cu pensiune completă şi SPA la Complexul President din Târgu-Mureş. Alţi norocoşi se vor alege cu rochii de miresă, torturi şi buchete de flori.

Voturi pe internet

Mureşenii pot vota care sunt cele mai frumoase mirese, care  sunt cele mai reuşite coafuri sau stiluri de machiaj dacă vizitează site-ul www.nuntanoastra.com. Evenimentul este organizat de Staffart, susţinut de Primăria Târgu Mureş şi are ca partener principal bijuteriile Sabion. Mureşenii vor putea contracta la târg şi cameramani, DJ, interpreţi de muzică uşoară şi populară, sau profesori de dans.

“Am pregătit ingrediente care fac din expoziţie locul ideal pentru pregatirea nunţii pe care fiecare o visează. Intrarea va fi liberă. Anul trecut am avut 3.700 de vizitatori, raportat la biletele de tombolă”, ne-a declarat Dan Suciu organizator.

1.088 noi familii

Doar săptămâna trecută aproape 200 de cupluri s-au programat la Serviciul de stare civilă a Primăriei Târgu Mureş pentru oficierea căsătoriei. Şeful serviciului, Vasile Covaciu, a spus că lumea se grăbeşte, fiindcă şi-a făcut deja programările la restaurante. “Anual e la fel, fiindcă se ţine cont de perioadele de interdicţii”, a explicat Vasile Covaciu. În 2009 s-au oficiat 1.088 căsătorii la Târgu Mureş.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite