Târgu-Mureş: Ţerbea la conducerea F.R.Futsal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele clubului City’us Tîrgu-Mureş, Sorin Ţerbea, a fost ales în cursul dimineţii de ieri, în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, drept reprezentat al celor 2 ligi de futsal. Conform organizării, din acest comitet fac parte preşedintele FRF, al Ligii Profesioniste de fotbal, reprezentaţi ai Ligilor I, II şi III, dar şi ai futsalului, fotbalului feminin, copiilor şi juniorilor.

Sorin Ţerbea l-a depăşit la limită, 8 voturi la 7 pe cel care ocupa până astăzi această funcţie, Szasz Jeno, reprezentantul formaţiei ACS Od. Secuiesc. Reprezentantul clubului Metropolis Bucureşti nu a participat la vot.

După alegerea sa în această funcţie, Sorin Ţerbea a declarat că principalul său obiectiv va fi readucerea futsalului la nivelul din urmă cu câţiva ani, prin promovarea imaginii acestuia şi susţinerea echipelor înscrise în cele două ligi.

Un punct fierbinte al disputei dintre fostul şi actualul membru al Comitetului Executiv al FRF a fost contractul cu postul de televiziune Sport 1, post care transmite partidele de futsal. Acest contract a fost prelungit pe încă 2 ani, existând posibilitatea ca şi postul Telesport să promoveze prin transmisiuni în direct campionatul de futsal.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite