Târgu-Mureş: Târgul mireselor la Sala Polivalentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mureşencele vor putea plănui în detaliu evenimentul lor preferat
Mureşencele vor putea plănui în detaliu evenimentul lor preferat

Staff Art organizează în perioada 22-24 ianuarie 2010, la Sala Polivalentă din Tîrgu-Mureş, cea de-a treia ediţie a expoziţiei “Nunta noastră”.

La eveniment au confirmat participarea, pană în acest moment, nu mai puţin de 48 de firme care activează în industria nunţilor din judeţul Mureş.

Mirii anului 2010 care vor călca pragul acestui eveniment au şansa de a câştiga premii importante la Tombola vizitatorului: un set de verighete oferite de Bijuteriile Sabion – partenerul principal al expoziţiei, un weekend cu pensiune completă şi SPA la Complexul President din Târgu-Mureş, închiriere de rochii de miresă, torturi şi buchete de flori.
 
De asemenea, mirii care vin la expoziţie vor avea ocazia să trăiască în avanpremieră ziua nunţii. Toate cuplurile vor primi “certificate de miri pentru o zi”.

Vineri, 22 ianuarie 2010, cu incepere de la ora 16.00 în spaţiul expoziţional, cuplurile sunt invitate la o şedinţă foto şi de grafică.

Deoarece reuşita unei nunţi se datorează în mare masură meniului de nuntă,  restaurante importante din Târgu-Mureş au fost invitate să participe la expoziţia de artă culinară cu meniuri de nuntă combinată cu o degustare de vinuri, ce va avea loc in cadrul expoziţiei sâmbătă, 23 ianuarie 2010, ora 10.00.

Sâmbătă, 23 ianuarie 2010, pe un  catwalk special amenajat, va fi organizată o prezentare de rochii de mireasă, rochii de seară şi costume de mire. Show-ul va fi completat cu momente de muzică şi dans.   

Pentru că machiajul şi coafura, îi intregesc miresei imaginea de prinţesă din ziua nunţii,  stylişti de marcă din Târgu-Mureş vor participa la concursul - demonstraţie de hairstyle şi make-up, ce va avea loc în cadrul expoziţiei, duminică, 24 ianuarie 2010, ora 11.30.

Care sunt coafura şi machiajul cele mai reusite vor stabili cei care vizitează site-ul www.nuntanoastra.com, şi care vor vota online.

Ce veţi putea găsi la târg:

Inele de logodnă, buchete pentru mireasă şi naşă, verighete,  rochii de mireasă, costume de mire, rochii de gală, aranjamente florale, baruri şi sculpturi în gheaţă, limuzine, mărturii, lumânări,  artificii, torturi, prăjituri, meniuri de nuntă şi băuturi asortate, invitaţii de nuntă, pălării, accesorii pentru mireasă, mire şi nuntaşi, fotografi, documentele necesare căsătoriei, cameramani, DJ, interpreţi de muzică uşoară şi populară, profesori de dans, decoraţiuni pentru restaurante, corturi pentru nunţi out-door,  caleşti, pantofi de mireasă şi mire, demonstraţii de coafură, manichiură şi machiaj.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite