Târgu-Mureş: Şuie Paparude, Phoenix şi Omega vin la Peninsula

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce organizatorii celui mai mare festival de muzică din Transilvania au anunţat numele formaţiilor din vestul Europei participante la Peninsula, astăzi a venit rândul celor din România, Ungaria şi Republica Moldova, care vor întregi peisajul muzical între 26 şi 29 august, pe malul Mureşului.

„Zdob şi Zdub, Kumm, Compact, Sarmalele Reci, Şuie Paparude, DJ Gojira şi Puya sunt prima serie de artişti români şi moldoveni pe care avem plăcerea să îi anunţăm pentru Peninsula 2010", a declarat Camelia Sisko, PR al Festivalului. Hardcore-ul moldovenesc al celor de la Zdob şi Zdub revine pe scena Peninsulei după o absenţă de un an, concertul fiind programat pe 29 august, acolo unde îi este locul şi anume pe Scena Mare a Festivalului. În plus, la Peninsula vor concerta legendarele trupe de rock Phoenix şi Omega (Ungaria). Phoenix va concerta în ziua de 28 august, venind să întregească recitalul celor de la Europe şi al băieţilor de la Omega, formaţie care a avut succes în Marea Britanie şi i-a inspirat pe cei de la Scorpions să cânte megahitul „White Dove".

Rock de legendă

Pe lângă Omega, alţi artişti din Ungaria care şi-au confirmat prezenţa la Festivalul Peninsula sunt Pannonia Allstars Ska Orchestra, Magna cum laude, Quimby, Kiscsillag, Anima Sound System, Barabas Lorinc Eklektric, Magashegyi Underground şi Irie Maffia.

Un alt nume sonor care revine pe scena Peninsulei aparţine rockerilor de la Tankcsapda, care vor cânta pe Scena Mare a festivalului înainte de americanii de la Korn, fiind astfel ingredientul perfect pentru a încălzi o petrecere nebună.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite