Târgu-Mureş: Spectacol interzis minorilor la Teatrul Studio

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mureşenii iubitori de teatru sunt aşteptaţi în această seară de la ora 19.00 la Teatrul Studio al Universităţii de Artă Teatrală, unde studenţii clasei de Masterat secţia Actorie din anul I vor juca în premieră spectacolul „The Glory of Living” de Rebecca Gilman, în regia lui Marius Olteanu.

Tinerii actori aduc în discuţie probleme actuale ale societăţii, într-un spectacol percutant, interzis minorilor sub 16 ani. Regizorul se opreşte la problematica influenţei pe care anturajul şi mediul social le pot avea asupra fiecăruia din noi.

Scene percutante

Faptul că orice spectator se poate regăsi în situaţiile prezentate pe scenă îl demonstrează chiar actriţa Diana Avrămuţ, ce joacă rolul principal în spectacol. „Eu interpretez rolul unei fete de aceaşi vârstă ca şi mine şi mi-a fost greu să depăşesc limitele piesei în viaţa de zi cu zi, fără ca aceasta să mă influenţeze. Fata pe care o interpretez se dezvoltă din rău în mai rău datorită anturajului pe care îl are. O altă idee evidenţiată în spectacol este cea a iubirii, care poate duce însă la violenţă. Textul nu are cuvinte vulgare, dar situaţiile în care personajele sunt puse sunt foarte violente, fiind vorba de prostituţie, viol, crimă, abuz sexual. Sper ca publicul ce vine la spectacol să rămână cu ceva. Probabil că cei mai în vârstă vor fi oareum şocaţi, iar cei tineri vor avea de învăţat din ceea ce se petrece pe scenă”, a spus Diana Avrămuţ. Din distribuţia spectacolului mai fac parte actorii Sergiu Marocico, Silviu Nistor, Simona Codreanu, Vero Nica, Cristina Iuşan, Cristina König, Jenniffer Corrales, iar preţul unui bilet este de 8 lei pentru adulţi şi 4 lei pentru studenţi. Următoarele reprezentaţii vor avea loc în data de 11 şi 16 decembrie.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite