Târgu-Mureş: Spectacol cu soţi şi amante la Teatrul Naţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clinica amanţilor, o poveste spumoasă
Clinica amanţilor, o poveste spumoasă

Spectacolul „Clinica amanţilor” de John Chapman şi Dave Freeman va fi pus în scenă mâine seară, începând cu ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Naţional din Târgu-Mureş.

„Clinica amanţilor” este o comedie de situaţie plină de haz şi fantezie care declanşază de fiecare dată râsul autentic al spectatorilor prezenţi în sală. Harriett, personajul principal al piesei, este o femeie singură, senzuală, care duce o viaţă duplicitară.

Ea întreţine relaţii amoroase bazate pe bani cu doi domni, Gordon şi Alec, ambii căsătoriţi, dar care-i asigură o rentă suficientă. Comedia se naşte din faptul că cei doi nu ştiu unul de existenţa celuilalt. Lucrurile se complică atunci când Gordon îşi luxează piciorul  şi nu se poate deplasa, când cei doi se întâlnesc şi în scenă apar si soţiile care vin să-şi recupereze soţii.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Dan Rădulescu, Rodica Baghiu, Nicolae Cristache, Bianca Fărcaş, Costin Gavază, Monica Ristea şi Elena Purea. Biletele la spectacol costă 15 lei sau 8 lei cu reducere pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos: 

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite