Târgu-Mureş: Şi-a ucis soţia, iar apoi s-a sinucis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra a fost transportată la morgă pentru necropsie
Tânăra a fost transportată la morgă pentru necropsie

Gelozia i-a luat minţile unui sighişorean de 30 de ani care, azi-noapte, şi-a înjunghiat soţia şi apoi a abandonat-o în casă. Cuprins de remuşcări, azi dimineaţă, Cristian Câmpeanu s-a aruncat în faţa unui tren, aproape de gara din Sighişoara.

Poliţiştii care cercetau suicidul au fost cei care au dat peste cadavrul femeii, Daniela Costin, de 20 de ani, atunci când s-au dus să o anunţe despre moartea soţului ei.

 

Înjunghiată în piept

Daniela şi Cristian s-au căsătorit în urmă cu trei ani. Nu aveau copii aşa că imediat după nuntă au plecat amândoi la muncă în Grecia. Daniela s-a întors acasă acum trei săptămâni, iar bărbatul abia venise de câteva zile. Aseară, au luat cina în familie, împreună cu mama fetei. Se pare că tânăra presimţea ceva şi i-ar fi cerut mamei ei să rămână şi peste noapte însă femeia nu a vrut. După plecarea ei, cei Cristian şi Daniela s-au luat la ceartă. Bărbatul era extrem de gelos şi voia cu orice preţ să afle dacă soţia îl   înşală. Orbit de furie, a înunghiat-o în piept cu ce i-a picat de îndemână. „Vecinii au auzit scandal azi-noapte, în jurul orei unu. Probabil că atunci a omorât-o. A înjunghiat-o în piept, însă deocamdată nu s-a găsit arma crimei", a spus comisar şef Ioan Cismaş, seful Poliţiei din Sighişoara.

A fugit la tatăl lui
Bărbatul a luat apoi toate bijuteriile din casă şi a plecat la tatăl său, în localitatea Stejăreni. A aruncat punga cu aur în curtea părintelui, fără să zică nimic, şi dus a fost.  „Azi dimineaţă am găsit punga cu bijuterii în curte. Avea urme de sânge pe ea, dar nu am ştiut a cui este, de unde a apărut aici", a spus şocat Ion Câmpeanu. Când şi-a dat seama ce a făcut, Cristian s-a întors la Sighişoara, cu gândul să îşi pună capăt zilelor.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite