Târgu-Mureş: Şi-a omorât mama în bătaie şi apoi a încercat să se sinucidă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce şi-a dat seama  ce a făcut, Kiss Arpad a încercat să îşi taie gâtul cu un cuţit

Teribila crimă s-a petrecut azi-noapte, într-un bloc de pe strada Nicolae Bălcescu, din cartierul Libertăţii. Kiss Apad, de 54 de ani, era în evidenţele medicilor cu afecţiuni psihice. Aseară, bărbatul şi-a vizitat mama, iar în jurul orei 22.00 cei doi s-au luat la ceartă.

Azi dimineaţă, când au văzut că femeia, în vârstă de 78 de ani, nu răspunde la uşă, vecinii l-au chemat în ajutor pe celălalt fiu al victimei. Bărbatul a spart uşa şi şi-a găsit mama zăcând pe jos, în holul de la intarea în apartament. Fratele lui era în bucătărie şi ţinea în mână un cuţit cu care încercase să îşi taie gâtul.

„Victima prezenta mai multe lovituri la nivelul feţei. Agresorul are o plagă supreficială cervicală şi a fost dus la spital pentru investigaţii. Va fi supus unor teste pentru a stabili dacă a avut discenământ în momentul comiterii faptei“, a spus procurorul criminalist Daniel Oltean.


Vecinii spun că femeia se temea pentru viaţa ei."A mai încercat să o omoare, dar au scapat-o vecinii. Chiar joi mi-a spus că îi e frică de fiul ei, că a ameninţat-o că din mâna lui o să moară", a spus Kiray Ileana, vecină.


Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite