Târgu-Mureş: Sevice-urile oferă reduceri şi promoţii la anvelopele de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comercianţii de anvelope vin cu oferte avantajoase pentru şoferi
Comercianţii de anvelope vin cu oferte avantajoase pentru şoferi

Montatul gratuit sau depozitarea cauciucurilor de vară sunt cele mai tentante oferte. Ca să îşi atragă clienţii, service-urile le oferă servicii în plus, gratuit sau la preţuri de chilipir.

Dacă nu v-aţi cumpărat încă anvelope de iarnă este bine să vă informaţi înainte de a pleca la cumpărături. Ofertele sunt foarte diverse şi includ o sumedenie de servicii care vă vor fi de mare folos. „Avem o ofertă specială pentru cei care cumpără anvelope de la noi: la service-ul nostru schimbăm cauciucurile gratis, echilibrăm roţile şi asigurăm presiunea cu azot", spune Sorin Lupu, director la un service din oraş.

O altă ofertă binevenită pentru mureşeni este depozitarea anvelopelor de vară. Din lipsă de spaţiu, mulţi şoferi se chinuie să găsească un loc pentru a-şi depozita vechile cauciucurile. Şi această problemă a fost luată în calcul de cei care se ocupă cu astfel de servicii. „Noi depozităm anvelopele. Cred că o singură firmă din oraş mai face acest lucru. Noi dispunem şi de un spaţiu suficient pentru a primi multe comenzi. Un set de patru anvelope se depozitează la noi cu 60 de lei, iar dacă sunt cu tot cu jante, taxa este de 100 de lei pe întreg sezonul", spune Boni Szabolcs, şef de service.

Fiecare set de anvelope are raftul propriu, un număr de înregistrare şi se păstrează în condiţii de temperatură şi umezeală propice. Un sezon de depozitare a anvelopelor de vară se încadrează între lunile noiembrie şi aprilie, în funcţie de vreme, iar cei care vor pot să plătească în continuare pentru depozitarea anvelopelor de iarnă.

De altfel, aceasta este singura firmă care mai are încă spaţiu de depozitat. „Şi noi depozităm anvelope însă la această oră, spaţiul nostru este plin. Cei care doresc ne pot contacta la sfârşitul sezonului rece", mai spune Sorin Lupu.

Preţuri pentru toate buzunarele

Preţurile la anvelope diferă în funcţie de maşini. „Cele mai ieftine anvelope din stocul nostru costă 160 de lei şi ajung până la 1.000 de lei, în funcţie de dimensiune sau marcă. Noi comercializăm în special pentru utilitare, jeepuri sau camioane şi sigur că avem şi anvelope de 1.600 de lei pentru cei care îşi permit", spune Sorin Lupu.

Alţi comercianţi şi-au postat deja pe site-ul propriu ofertele la anvelope în funcţie de marcă, iar cumpărarea se poate face, de asemenea, tot pe internet.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite