Târgu-Mureş: Sesiuni de înfrumuseţare la Beauty &Wellness Expo 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mureşenii care au trecut astăzi prin Promenada Mall au avut parte de o surpriză inedită. Câteva saloane renumite din oraş au oferit doritorilor sesiuni gratuite de masaj, tratament facial sau manichiură.

„Sunt o clientă veche la acest salon şi lunar vin să mă răsfăţ cu un tratament facial. Pot să spun că mă simt extraordinar după tratament, pielea respiră, mă simt răsfăţată, relaxată", a declarat doamna Gabriela una dintre clientele salonului.

Prima ediţie a Beauty &Wellness Expo  

Surpriza pregătită de saloanele de înfrumuseţare din judeţ face parte din Beauty &Wellness Expo 2011, primul târg de acest gen organizat în Târgu-Mureş. La târg s-au prezentat saloane de coafură, pedichiură sau comercianţi de ceaiuri pentru slăbit. Curioşii care au trecut astăzi prin mall au putut afla şi ultimele "tranduri" în materie de frumuseţe. "Anul acesta se poartă buclele şi toate coafurile cu tentă de roşu", spune Angela Roman, un hair-stylist din Târgu Mureş precizând că cea mai căutată combinaţie este de şaten cu tentă de roşu. Nu au lipsit nici micii întreprinzători cu afaceri de familie. "Noi reprezentăm un salon din Târgu-Mureş şi oferim o gamă diversă de masaje. Mama şi tatăl meu sunt kinetoterapeuţi iar acum studies şi eu acelaşi lucru. Pot să spun că cel mai cerut masaj este masajul la picioare, în talpă", spune Benţe Bernadette, terapeut.

image

De la târg nu au lipsit saloanele cu aparatură scumpă care au oferit mici demonstraţii doritorilor. "Avem câteva aparate cum ar fi cel de LPG Lipomasaj sau Aparatul de Biostimulare Futura Pro care ajută foarte mult la slăbit şi la îndepărtarea celulitei", a declarat şi Mimi Rusu, terapeut. Salonul Beauty &Wellness Expo va fi deschis la Promenada mall până duminică seara.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite