Târgu-Mureş: Se fac înscrieri în tabăra de baschet pentru copiii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii care nu vor să stea doar în faţa calculatorului sau a televizorului în această vacanţă pot învăţa să joace baschet, participând la ce-a de-a doua ediţiei a Tabărei de Vară organizată de clubul BC Together

Micuţii cu vârste între 6 şi 10 ani sunt aşteptaţi dupăp-amiază, de la ora 17.30, iar cei cu vârsta între 11 şi 14 ani de la ora 19.00, în curtea Colegiului Naţional „Bolyai Farkas" pentru a participa la primele antrenamente de baschet. Acestea continuă în fiecare săptămână de vacanţă, de luni şi până joi de la aceleaşi ore. „BC  Together continuă munca de iniţiere în baschet şi de şlefuire a viitoarelor talente, care să reprezinte cu succes Târgu-Mureşul în viitor. Creştem nu doar baschetbalişti, ci formăm caractere", a precizat Mihai Corui, preşedintele clubului. Antrenamentele durează 90 de minute pe zi, costă 60 de lei lunar, iar la acestea pot participa atât băieţi cât şi fete.  

Potrivit organizatorilor, prima ediţie a taberei, la care au participat în jur de o sută de copii, a fost un adevărat succes. Pe timpul anului şcolar antrenamentele s-au desfăşurat în sala de sport a Gimnaziului „Tudor Vladimirescu" şi a Grupului Şcolar „Gheorghe Şinacai", iar acum, pe durata verii, copiii se antrenează în curtea Colegiului „Bolyai Farkas", sub supravegherea antrenorilor Mihai Corui şi Tunde Palosi.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite