Târgu-Mureş: Se caută căpşunari pentru Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Judeţeană de Ocupare Forţei de Muncă are o ofertă deloc de neglijat pentru şomerii care vor să lucreze în agricultură

Un angajator spaniol, din regiunea Huelva, caută 400 de culegători de căpşune. Oricine poate aplica pentru acest job, având în vedere că nu se cere nici experienţă şi nici cunoaşterea limbii spaniole. „Oferta a fost deja postată pe site-ul nostru. Muncitorii vor lucra 39 de ore pe săptămână şi sunt plătiţi cu 37,81 de euro pe zi", a declarat Ionela Lechinţan, purtător de cuvânt la AJOFM Mureş. Salariile vor fi plătite lunar prin transfer bancar, iar din suma totală se reţin cheltuielile salariale de 2% şi cuantumul asigurările sociale. Durata contractului este de trei luni începând cu data de 15 februarie 2011.

Conform anunţului, angajatorul oferă şi cazarea, însă doar pentru femei. Acestea vor plăti, simbolic, un euro pe noapte. Bărbaţii, însă, nu pot fi cazaţi la firma respectivă.

Cei dacă doresc s aplice pentru acest job trebuei să depună la AJOFM copie după cartea de identitate, CV în limba română, cazierul şi o adeverinţă medicală din care să reiasă că sunt apţi de muncă. În scrierile de pot face până la sfârşitul anului.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos: 

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite