Târgu-Mureş: Se aşteaptă oferte pentru contrucţia parcului moto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţean Mureş aşteaptă oferte de la constructori pentru realizarea unuia dintre cele mai ambiţioase proiecte din judeţ, „Parcul auto pentru sporturi cu motor". Proiectul este estimat la 43,8 milioane de lei, fără TVA. O parte din bani vin din fonduri proprii, iar restul din fonduri europene.

Proiectul prevede, printre altele, construcţia unei piste de motociclism viteză cu o lungime totală de 3.705 metri. „Am trecut deja în perioada de implementare a proiectului. În cursul săptămânii trecute a fost pus anunţul pentru achiziţia serviciilor unui antreprenor general care să se ocupe de construcţie. Lucrările ar urma să înceapă în primăvara anului viitor şi au un termen de construcţie de 24 de luni", a declarat Valer Băţagă, director executiv al Direcţiei de Dezvoltare Regională şi Implementare Proiecte din cadrul Consiliului Judeţean Mureş.

Dosarele se depun până pe  9 noiembrie

Antreprenorii interesaţi de construcţia acestui proiect trebuie să depună dosarele până pe data de 9 noiembrie urmând ca apoi să demareze şi licitaţia. Ofertantul trebuie să aibă o cifră de afaceri medie anuală pe ultimii trei ani de minim 60 de milioane de lei, iar contractul va fi atribuit prin licitaţie deschisă, celui care oferă cel mai scăzut preţ de construcţie. Consiliul Judeţean precizează că va fi organizată o licitaţie electronică într-o singură rundă de negociere, de 24 de ore. Valoarea totală a proiectului este de 55,8 milioane lei, din care contribuţia beneficiarului şi fondurile UE acoperă fiecare 20,5 milioane lei, diferenţa de 14,8 milioane lei reprezentând cheltuieli neeligibile.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite