Târgu-Mureş: Scandal de pomină într-o familie din Fânaţele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi fraţi în vârstă de 21 şi de 29 de ani din localitatea mureşeană Fănaţele au ajuns azi-noapte la spital, răniţi la cap şi picioare, după ce s-au bătut ca bezmeticii cu verişorii lor pentru femei.

Scandalul s-a încins după ce consoartele lor s-au luat la harţa din cauza copiilor. În numai câteva minute, strada s-a transformat în câmp de luptă: topoare, lemne şi furci au zburat prin aer şi s-au oprit în corpul combatanţilor.

Totul a început de la o discuţie între doua femei: fosta soţie şi actuala iubită a lui Virgil Gorea, deja cunoscut de localnici ca fiind scandalagiu. Fosta soţie i-a reproşat iubitei ca atrage copiii de partea ei. A fost de-ajuns o scânteie, iar bărbaţii celor două au şi sărit în ajutor: fiecare şi-a luat fraţii aliaţi. "S-au certat între ele rău de tot. Că de ce i-a chemat copiii în casă la mâncare, Sigur ca i-a chemat, că erau flămânzi. Iar fosta nevasă a început să dea cu pumnii în uşa" a declarat fratele unuia dintre bătăuşi.

Telenovela de la Fânaţe a continuat cu un episod demn de filmele de acţiune: cei patru bărbaţi s-au înfruntat în stradă cu furci, băte şi topoare. Bătaia s-a terminat doar cand doi dintre combatanţi au ajuns laţi într-o baltă de sânge. "Nu am vazut ca are topor el şi fratele lui bota. O ţinea la spate. A vrut să îmi dea mie în cap, dar a nimerit la frate-su" a povestit unul dintre scandalagii. Răniţii din tabăra opusă dau însă vina pe Virgil si fratele lui."L-a lovit in cap pe fratele mic, iar pe mine m-au prins si mi-au rupt picioarele" se plânge iubitul fostei soţii a lui Virgil Gorea, care după spusele familiei, a început şi scandalul.

Cei doi răniţi au fost transportaţi de urgenţa la spital unde au primit îngrijiri. Poliţiştii au început ancheta, dar au ceva de furcă pânăa să stabileasca vinovaţii. Pentru că era noapte nu se ştie prea bine cine anume a început bătaia şi cine a fost in legitimă apărare. Virgil Gorea este cunoscut de localnici ca poamă bună. Este recidivist, iar daca se va dovedi ca el şi-a băgat în spital verişorii se va alege cu un nou dosar penal.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite