Târgu-Mureş: Românii au gesticulat, slovacii au câştigat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România a pierdut aseară primul meci din grupa de calificare pentru Campionatul European de Futsal din Croaţia. Într-un meci interzis cardiacilor, România a jucat futsal doar o repriză când a reuşit să egaleze la cinci reprezentativa Slovaciei. Cu foarte mult noroc meciul s-a terminat 6-5 pentru slovaci care au luat o opţiune serioasă în vederea calificării.

Aseară, reprezentativa României de Futsal a pierdut primul meci din grupă contra reprezentativei Slovaciei. Românii au atacat din primul minut. Slovacii au stat la cutie şi au punctat aproape la fiecare contraatac astfel încât după primele 20 de minute de joc, tabela arăta un neverosimil 1-5 în favoarea oaspeţilor.

Atacul românilor a fost steril. Jucătorii s-au enervat, au gesticulat şi chiar s-au certat între ei arătând ca o echipă de club nou-înfiinţată. Repriza a doua a decurs într-un singur sens. Antrenorul României a scos portarul pe faza de atac iar tricolorii i-au prăjit la foc mic pe sloveni. Gol după gol, tricolorii au reuşit să ridice toată sala în picioare atunci când au egalat la cinci.

Bucuria românilor a ţinut însă mai puţin de două minute. Jucând totul pe cartea victoriei şi lăsând poarta goală românii au primit gol cu un minut înainte de final după o minge recuperată de slovaci şi trimisă din careul advers direct în poarta noastră. Scor final: România-Slovacia 5-6. Reprezentativa ţării noastre trebuie să treacă repede peste această înfrângere, jucătorii să devină mai uniţi şi să câştige următoarele două meciuri cu Cehia şi Norvegia pentru a mai putea spera la calificare.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite