Târgu-Mureş: Record de spargeri pentru doi copii din Tăureni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei trei violatori au fost reţinuţi de poliţişti. Foto arhivă.
Cei trei violatori au fost reţinuţi de poliţişti. Foto arhivă.

În ziua de 26.10.2010 orele 13,00, lucrătorii Postului de Poliţie Tăureni au  fost sesizaţi de către un localnic cu privire la faptul că persoane necunoscute, în noaptea de 25/26.10.2010 i-au sustras mai multe bunuri din gospodărie.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Compartimentului Ordine Publică Rural de la Poliţia oraşului Luduş care împreună cu lucrătorii Postului de Poliţie Tăureni au efectuat cercetarea.

În urma activităţilor întreprinse s-a reuşit identificarea a doi suspecţi de 13, respectiv 11 ani, ambii cu domiciliul în comuna Tăureni, judeţul Mureş.

Pe parcursul cercetărilor cei doi minori au recunoscut faptul că în aceeaşi noapte au mai comis furturi de bunuri din alte 11 gospodării de pe raza comunei Tăureni.

Toate bunurile sustrase au fost recuperate şi predate părţilor vătămate, valoarea reclamată a acestora fiind de 2.970 lei, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Cei doi suspecţi sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  furt calificat şi violare de domiciliu, cu soluţie legală prin Parchet

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos: 

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite