Târgu-Mureş: Recomandările noastre pentru o sâmbătă relaxantă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacol la Teatrul Naţional
Spectacol la Teatrul Naţional

Mureşenii pot alege să se distreze sau să se relaxeze în această seară la teatru, cinema sau într-unul din cluburile din oraş.

Petrecere în Avi-Cola

DJ Shiver şi Sergiu Nădăşan vor fi capurile de afiş ale petrecerii electronice de sâmbătă, din clubul Avi-Cola, cu începere de la ora 23.00. Aceştia vor mixa în stilurile swing, classic house şi techno până la primele ore ale dimineţii. Preţul unui bilet la eveniment este de 10 lei, iar rezervări se pot face la numărul de telefon 0745 055.527.


Film cu şi despre bani

Începând de astăzi, la cinema Arta va putea fi urmărit filmul “Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule” (Wall Street: Money never sleeps n.r.), cu Shia LeBeof şi Michael Douglas în rolurile principale. Producţia americană din 2010 va rula de la orele 16.30, 19.00 şi 21.30, iar preţul unui bilet de intrare la Arta este de 8 lei.


Spectacol cu “scandal”

Piesa de teatru “Scandal la operă” de Ken Ludwig va fi pusă în scenă mâine seară de la ora 19.30 de actorii trupei Liviu Rebreanu, în Sala Mare a Teatrului Naţional din Târgu-Mureş. Din distribuţie fac parte actorii Stanca Jabeniţan, Rareş Budileanu şi mulţi alţii, iar scenografia poartă semnătura Annamariei Szabo.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos: 

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite