Târgu-Mureş: Recomandări pentru sfârşitul de săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Expoziţie la Unirea
Expoziţie la Unirea

Adevărul de Seară vă prezintă cele mai interesante opţiuni pentru petrecerea unui sfârşit de săptămână perfect. Fie că e vorba de o petrecere retro, de o galerie de artă sau de un film la cinema, toţi mureşenii au posibilitatea de a se simţi bine după o săptămână grea la servici.

Sâmbătă
Retro Party în Jazz&Blues Club

Jazz&Blues Club organizează o petrecere cu muzică retro, mâine seară de la ora 22.00. Târgumureşenii vor petrece toată noaptea în localul situat pe strada Sinaia nr 3, pe ritmurile celor mai cunoscute piese americane, româneşti şi maghiare din anii ce-au trecut. Intrarea la „Retro Party” costă 5 lei. În plus, clienţii barului vor avea parte de surprize şi oferte speciale la preţurile băuturilor alcoolice şi răcoritoare. (A.R.)

Sâmbătă
Expoziţie de artă la Galeria Unirea

Galeria de Artă Unirea a Uniunii Artiştilor Plastici din Târgu-Mureş găzduieşte mâine de la ora 10.00 expoziţia „Târgul de la Sovata”, cu opere de artă create de artişti plastici din judeţul nostru, participanţi la tabăra de pictură de la Sovata din 2009. Publicul poate admira picturile până la ora 20.00. Intrarea la expoziţie este gratuită, iar expoziţia este cu vânzare. (A.R.)

Weekend
“Un soţ în plus” la cinema Arta

Filmul “Un soţ în plus” (The Accidental Husband n.r.) va putea fi urmărit de la orele 16.00, 19.00 şi 21.30, începând de azi la cinema Arta. „ The Accidental Husband” este o comedie americană care prezintă povestea Emmei Lloyd, o cunoscută vedetă a radioului american, care se căsătoreşte din greşeală cu un alt bărbat decât logodnicul ei. Un bilet la filmul cu Uma Thurman şi Colin Firth în rolurile principale costă 8 lei.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite