Târgu-Mureş: Portret-Roxana Marian stăpâneşte catwalk-ul ca nimeni alta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roxana Marian a câştigat Miss Reghin (sursa www.missreghin.ro)
Roxana Marian a câştigat Miss Reghin (sursa www.missreghin.ro)

Mureşeanca a câştigat numeroase concursuri de frumuseţe şi visează să combine cariera în finanţe cu cea de model.

De mică, Roxana a intrat în contact cu scena. A început cu dansul, la vârsta de 8 ani pe care l-a practicat alţi opt. A învăţat de mică ce înseamnă să fie în centrul atenţiei şi să îşi stăpânească emoţiile, chiar dacă, spune ea, acestea apar chiar şi acum, când defilează.

Dansul m-a ajutat foarte mult, pentru că mă făcea să mă simt cu adevărat bine. Dar eram atrasă de modelling încă de când eram copil. Pentru că mă atrăgea aspectul fizic şi atitudinea fetelor care participau la concursuri de frumuseţe sau prezentări de modă. Am decis să fac şi eu acelasi lucru”, povesteşte fata. Ea a participat la un curs de modelling la Târgu-Mureş şi timp de două luni a învăţat tot ce avea de ştiut despre a fi manechin. Talentul înnăscut şi încrederea în sine au ajutat-o să câştige primul concurs de frumuseţe la care a participat, şi anume Miss Boboc, la liceul Petru Maior din Reghin. Anul trecut a devenit „Malio girl” cu acte în regulă şi a participat la Miss f România.

Am luat legătura cu cei de la Malio, am participat la o şedinţă foto pentru aceştia, iar apoi la un casting pentru Miss f România, unde am fost selectată printre finaliste. Am defilat în ţinutele unor creatori importanţi, precum Mihai Albu sau Cristiana şi Izabela Purdescu. Am avut emoţii foarte mari, dar am fost extrem de fricită pentru că am avut şansa de a participa la unul dintre cele mai importante concursuri de frumuseţe din ţară”, mărturiseşte Roxana.

Scena îi dă putere

Atunci când defilează, Roxana simte că transmite mesajul pe care creatorul de modă l-a gândit pentru ţinuta pe care frumoasa mureşeancă o îmbracă. „Atunci am cea mai mare încredere în mine şi mă simt puternică, în ciuda emoţiilor. Mă simt privilegiată de faptul că am împărţit scena cu modele cunoscute din ţară, de la care chiar am avut ce învăţa”, recunoaşte Roxana. Calităţile ei au ajutat-o să devină „frumoasa oraşului” natal, Reghin, în vara acestui an. „Eu nu-mi doream să particip, dar la insistenţele celor din jur m-am înscris, într-un moment în care celelalte concurente deja începuseră repetiţiile. Acest lucru nu m-a descurajat şi cu ocazia Zilelor Reghinene, în faţa întregului oraş, am fost numită Miss Reghin. A fost un moment foarte frumos al vieţii mele”, afirmă fata.

Modelling şi finanţe

De când s-a apucat de modelling, Roxana a participat la diverse evenimente ca hostessă, dar şi la diverse şedinţe foto, inclusiv una pentru Click. Dar nu ascunde faptul că o pasionează domeniul financiar, pe care îl şi studiază la universitate. „Mi-ar plăcea să le fac pe amândouă paralel. Nu voi refuza niciodată o invitaţie la un eveniment de modă, pentru că o să mă pasioneze toată viaţa acest domeniu”, declară Roxana Marian.

Profil

Născută

2 august 1991, la Reghin

Activitate
Studentă

Educaţie
Liceul de Ştiinţe ale Naturii, Petru Maior, Reghin

Stare civilă
Necăsătorită

Ce-i place
„Normal, îmi place modellingul, dar îmi place foarte mult şi muzica, în special house. Mă atrage profilul pe care m-am axat la universitate, cel de finanţe-bănci şi visez să fac carieră din asta în anii ce vin”, spune Roxana.

Ce nu-i place
„Nu suport să fiu minţită şi mă deranjează enorm laşitatea şi ipocrizia. Nu îmi plac discriminările de orice fel. Sunt o persoană punctuală, aşa că nu-mi place să fiu în situaţia de a aştepta”, mărturiseşte fata.


Întrebări şi răspunsuri

Ce recomandări ai pentru fetele care vor să devină modele?


R.M.: În primul şi în primul rând să aibe încredere în ele şi să nu aştepte prea mult ca să ia această decizie, pentru că nu le va luam nimeni de mânuţă ca să se facă modele. Ele trebuie să încerce, să preia iniţiativa.

Care e principala satisfacţie a unui model?

R.M.: Fetele care fac modelling ajung cunoscute, sunt privite altfel de cei din jur. Financiar nu e extraordinar,  nu se câştigă foarte bine, deci banii nu contează atât de mult. Modellingul este pentru persoanele frumoase şi, recunosc, e satisfăcător faptului că nu oricine poate face acest lucru.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos: 

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite