Târgu-Mureş: Oferte speciale pentru vacanţe de neuitat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Last minute"-urile sunt cele mai atrăgătoare pentru cei care doresc să petreacă un concediu ieftin. Cazarea timp de o săptămână pe litoralul românesc vă costă între 360 de lei şi 1.150 de lei, în funcţie de staţiunea aleasă şi condiţiile alese.

Agenţiile de turism pun la bătaie oferte care mai de care mai atractive pentru vacanţa de vară. Nu lipsesc, desigur, reducerile de ultim moment şi ofertele de tip „last minute", care asigură un concediu ieftin şi exotic, în condiţii de lux.

Dacă alegeţi să vă petreceţi concediul pe litoralul românesc, puteţi alege staţiunea în funcţie de bugetul familiei. Ca în fiecare an, cea mai căutată este staţiunea Costineşti, unde cazarea începe de la 360 lei la hoteluri de trei stele, cum ar fi Cupidon sau Pierre, situate foarte aproape de plajă. Oferta nu include mesele, care costă 10 lei micul dejun sau 20 de lei rânzul şi cina.

La Mamaia, considerată cea mai luxoasă staţiune de pe litoralul românesc, cazarea pe timp de o săptămână începe de la 500 de lei de persoană la Hotelul Tomis de 3 stele, fără mese, şi poate ajunge chiar la 1.158 de lei de persoană, cu trei mese pe zi. „Cele mai apreciate oferte pentru sejururile pe litoralul românesc sunt cele de tip «plăteşti 6 nopţi şi primeşti una gratis», în cadrul cărora turiştii stau o săptămână la mare plătind mai puţine nopţi de cazare. Aceste oferte includ şi mesele zilnice", spune Anita Golog, reprezentanta unei agenţii de turism.

Oferte „last minute"

Agenţiile de turism au primit numeroase oferte de ultimă oră, foarte atractive pentru mureşeni. Acestea includ reduceri de ultim moment la tarifele obişnuite pentru cinci sau şapte zile de cazare la mare. „Săptămânal primim astfel de oferte, care sunt de departe cele mai căutate de turiştii mureşeni. De exemplu, pentru o săptămână la Saturn în perioada 1-7 iulie aveam o ofertă de ultim moment la 650 de lei de persoană, în hotel de trei stele, cu două mese asigurate pe zi. E foarte important ca cei interesaţi de concedii la mare să urmărească oferta agenţiilor, deoarece aceasta se îmbogăţeşte constant", susţine şi Kiss Ilona,  de la o altă agenţie

Tarifele cresc în medie cu 15% pe săptămână până la jumătatea lunii august, astfel că, dacă vă doriţi să petreceţi un concediu pe bani cât mai puţini, e bine să vă alegeţi cât mai repede data plecării la mare

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite