Târgu-Mureş: O nouă metodă de furt din bancomate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hoţii din bancomate dau din nou bătăi de cap poliţiştilor. O nouă metodă ingenioasă a fost descoperită de către oamenii oamenii legii

"Acestă metodă constă în aplicarea unui dispozitiv peste clapeta corespunzătoare spaţiului de eliberare a banilor. Dispozitivul este prevăzut pe partea interioară cu o bandă dublu adezivă, iar în momentul ieşirii banilor, aceştia  se lipesc de  banda respectivă, nefiind observaţi de persoana care-i solicită", explică subcomisarul Tiberiu Comşa, purtător de cuvânt la IPJ Mureş.

Prin urmare, banii nu ies din bancomat şi rămân blocaţi în dispozitivul hoţilor. Aceştia se află în apropiarea bancomatului şi imediat după ce persoana pleacă, merg şi scot banii ca şi cum ar fi ai lor. În mod normal orice informaţie cu privire la fonduri insuficiente sau alte defecţiuni sunt afişate pe ecranul bancomatului. "Rugăm persoanele potenţial prejudiciate în astfel de împrejurări de a  nu părăsi locul până la clarificarea situaţiei asupra operaţiunii bancare nereuşite sau până  la  sosirea echipajului de poliţie", mai spune reprezentantul Poliţiei. Noua metodă a hoţilor a fost deja aplicată în câteva oraşe din România. Deocamdată în judeţul Mureş nu a fost înregistrat niciun caz de asemenea natură.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite