Târgu-Mures: O mamă din satul Saeş şi-a ucis copilul din greşeală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia şi-a lovit băiatul de 13 ani cu o sacoşă în care avea câteva cuţite. Unul dintre ele s-a înfipt în abdomenul copilului, care a murit imediat.

Un gest necugetat a provocat o adevărată dramă într-o familie din satul Saeş, comuna Alpod. Maria Pascu, de 37 de ani, era, ieri, la magazinul din sat, împreună cu fiul ei, de 13 ani. Pentru că băiatul era neastâmpărat, femeia l-a lovit cu sacoşa în care avea câteva cuţuite de bucătărie pe care tocmai le cumpărase. Niciun moment nu i-a trecut prin cap că gestul ar putea să o coste viaţa copilului ei. Unul dintre cuţite a ieşit prin pungă şi s-a înfipt în abdomenul copilului. Înţepătura î-a fost fatală. Medicii de la SMURD Târgu-Mureş au sosit cu un elicopter în cel mai scurt timp şi s-au chinuit în zadar să îl salveze pe micuţ. După 40 de minute au fost nevioiţi să îi declare decesul.

Mama copilului a intrat în stare de şoc şi a leşinat de mai multe ori când şi-a dat seama ce a făcut. Femeia este acum cercetată în libertate pentru ucidere din culpă şi riscă până la şapte ani de puşcărie. Maria Pascu mai are acasă încă un copil, de doar doi ani.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite