Scandal monstru pe o terasă din Mureş. Patru persoane sunt cercetate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbaţii sunt cercetaţi pentru lovire sau alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi a liniştii publice, în urma unui scandal pe care l-au provocat într-un bar din Târgu Mureş.

O patrulă de jandarmi a fost solicitată, miercuri seară, să intervină în piaţa din cartierul Dâmbu Pietros, unde izbucnise un scandal în care erau implicaţi patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 33 de ani.

Jandarmii au stabilit că bărbatul de 33 de ani, beat fiind, a deranjat clienţii barului din piaţă, luându-le băuturile şi ţigările de pe masă, motiv pentru care administratorul barului l-a scos din local.

La scurt timp, bărbatul a revenit, împreună cu alte persoane, şi a început să îl ameninţe şi să îl provoace la bătaie pe administratorul barului.

Patrula de ordine publică i-a dus pe cei patru bărbaţi la sediul Poliţiei Târgu Mureş, fiind întocmite actele de constatare, iar dosarul a fost predat Parchetului Judecătoriei Târgu Mureş pentru continuarea cercetărilor, se mai arată în comunicat.

Cei patru sunt cercetaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi a liniştii publice şi lovire sau alte violenţe, prevăzute şi pedepsite de Codul Penal, ei riscând o pedeapsă cu închisoarea de la o lună la trei luni sau amendă, pentru lovire, respectiv închisoare între unu şi cinci ani pentru ultraj

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite