Târgu-Mureş: Navetiştii nu mai vor cu trenul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Căilor Ferate Române au organizat astăzi o întâlnire cu reprezentanţii firmelor din judeţ, pentru a încera să stabilească un orar convenabil al trenurilor personale cu care circulă navetiştii.

La întâlnire, care era demult programată, nu a ajuns însă decât un reprezentant al Combinatului Azomureş. „Noi avem o singură propunere, ca cele două trenuri, cel de dimineaţă de la 7 şi cel de seara de la ora 22:00, să fie decalate cu jumătate de oră pentru a permite angajaţilor să ajungă în gară", a spus  Dumitru Boantă, lider de sindicat la Azomureş.

„După cum vedeţi, noi încercăm să deschidem un dialog cu cei interesaţi şi să le prezentăm oferta noastră care este cu aproape 60% mai ieftină decât cea a microbuzelor sau autobuzelor care fac naveta. Dacă un abonament la microbuz costă 200 de lei pe lună, la noi preţul ar ajunge chiar la 40 de lei", a spus Titi Ernestin, şeful Gării din Târgu-Mureş. Cum navetiştii nu s-au prezentat la întâlnire, mersul trenurilor va rămâne neschimbat.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite