Târgu-Mureş: Muzică populară şi artificii pentru intrarea în Noul An

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă lipseşte fastul anilor precedenţi, mureşenii se vor distra de Revelion în centrul oraşului. Mii de târgumureşeni vor păşi în 2010 alături de artiştii de muzică populară care vor cânta pe scena amenajată în Piaţa Victoriei.

Petrecerea de Revelion organizată în această seară de Primăria Municipiului cuprinde nume importante ale muzicii populare din România şi Ungaria. Începând cu ora 22.00, mureşenii vor lua parte la ultimul eveniment în aer liber organizat în Piaţa Victoriei din centrul oraşului. Ca în fiecare an, pe scenă vor urca artişti consacraţi, precum Leontina Pop, Aurel Tămaş, dar şi Laci Betyár şi Pflum Orsi, din Ungaria. Spre deosebire de anii precedenţi, când petrecerea în aer liber era încheiată grandios, cu nume mari ai muzicii pop sau rock din ţară, în această seară localnicii se vor mulţumi cu Radu Ille. Prezenţa acestuia subliniază caracterul “etno” al manifestărilor de sfârşit de 2009. “Revelionul în Stradă va fi punctul de atracţie al sfârşitului de an şi îi invit pe localnici în Piaţa Victoriei pentru a se simţi cât mai bine într-un cadru plăcut. Costurile sunt insignifiante. Am oprit instalaţia de pe bradul din centrul oraşului în fiecare zi la ora 0.00 pentru a economisi banii necesari petrecerii de Revelion”, a precizat primarul Târgu-Mureşului, Dorin Florea. Intrarea în Noul An va fi marcată de un grandios foc de artificii, realizat de autorităţi în “colaborare” cu localnicii, deoarece an de an mureşenii lansează mii de artificii spre cer la miezul nopţii de Revelion. “Ne aşteptăm la 10-12 mii de mureşeni, care vor asista cu mic cu mare la concertele din această seară şi la focul de artificii. Acesta va dura aproximativ un sfert de oră şi va fi de-a dreptul spectaculos”, a completat Dan Suciu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului.

Revelion de criză în Sighişoara

Dacă doriţi să  petreceţi clipe memorabile de Revelion în judeţ, locaţia cea mai romantică este cu siguranţă Sighişoara, chiar dacă autorităţile locale nu au pregătit nimic special cu ocazia intrării în Noul An. „Sunt foarte mulţi turişti în oraşul nostru, gradul de ocupare a hotelurilor este mulţumitor, însă din lipsă de fonduri nu am pregătit obişnuitele focuri de artificii şi concerte de Revelion. Cu toate acestea, în Piaţa Cetăţii aşteptăm câteva mii de localnici care vor serba în aer liber venirea lui 2010”, ne-a declarat Anca Raţiu, purtător de cuvânt al Primăriei Sighişoara. La Sovata, Revelionul va fi serbat pe pârtia de schi, unde sute de târgumureşeni au ales să-şi petreacă sfârşitul de an.

Revelion în cluburi

Mureşenii care doresc să danseze alături de prieteni pe cele mai tari hituri ale anului pot alege în noaptea de Revelion cluburile din oraş. Astfel în clubul Sense vor mixa trei DJ, iar petrecăreţii vor avea parte de muzică de club şi retro. De asemenea, participanţii la distracţia de Revelion vor avea parte un spectacol de confetti şi artificii, iar atmosfera va fi întreţinută de animatoarele clubului. Rezervări se mai pot face la telefon 0723 747.714.  Cei care preferă stilul  oreintal pot petrece un Revelion cu arome asiatice în Dublin Irish Pub. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0265 211.200.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite