Târgu-Mureş: Molomfălean şi Gherman semnează azi cu Cityus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi jucători revin acasă de la Deva - sursa foto: Replica HD
Doi jucători revin acasă de la Deva - sursa foto: Replica HD

Componenţii lotului City’us Tîrgu-Mureş s-au reunit ieri după pauza competiţională.


În pauza de iarnă în lotul tîrgumureşean au apărut mai multe noutăţi. Este vorba de foştii jucători ai campioanei FC Deva, Gabriel Molomfălean şi Cosmin Gherman şi un alt jucător brazilian, Paulinho, venit din Campionatul Paulista al Braziliei. Primii doi târgumureşeni au revenit în oraşul de baştină, după mai mulţi ani în care au obţinut performanţe notabile la formaţia din Deva.

Molomfălean şi Gherman vor azi contractele cu noua lor formaţie.

“Sunt bucuros că revin la Târgu-Mureş. De mult îmi doream acest lucru. Îmi pare rău însă că acest lucru s-a întâmplat în urma problemelor de la Deva. M-am înţeles în proporţie de 95% cu cei de la City’us şi cred că voi semna pe 1 an şi jumătate”, a declarat Cosmin Gherman.

“Revin cu plăcere la Târgu-Mureş. Dificultăţile financiare de la Deva nu îmi permiteau să continui acolo. Deocamdată voi semna o înţelegere până la vară, iar apoi, în funcţie de rezultatul final din acest campionat, voi lua o hotărâre”, a spus şi Gabriel Molomfălean.
Până la reînceperea campionatului, tîrgumureşenii au programate câte 2 antrenamente pe zi atât în Sala Sporturilor, cât şi la Şcoala Generală nr. 1, din cartierul Mureşeni.

În această perioadă, City’us va disputa şi 2 jocuri amicale, ambele în compania celor de la Od. Secuiesc, primul în deplasare, sâmbătă de la ora 17.00, al doilea acasă, marţi, 26 ianuarie.

În primul joc al anului, City’us va întâlni pe 1 februarie, de la ora 20.00, în Sala Sporturilor pe Moldocor Pt. Neamţ. Partida va fi transmisă în direct de postul Sport 1.


Sub comanda tehnicienilor David Goncalves, Kelemen Sandor şi Raul Ungur, la primul antrenament au participat jucătorii: Carlao, Klein, Moldovan – portari, Adi Almăşan, Kacso, Vitor Hugo, Nuno Miguel, Rodrigo, Lando, A. Muntean, T. Măgurean, M. Almăşan, Pedrinho, Titalo, Csoma Ferencz, Raymond, Gherman, Molomfălean, Pedrinho.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite